X

“Αυλαία” με νίκη για τον Πανιώνιο

Οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν του Λεβαδειακού σε ένα ματς που διεξήχθη υπό έντονη βροχόπτωση.

Ant1news

Ένα ενδιαφέρον ματς, χωρίς βαθμολογικές σκοπιμότητες, διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη μεταξύ του Πανιωνίου και του Λεβαδειακού, με το οποίο οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Πανιωνίου με 2-0, χάρη σε τέρματα των Μπανανά (16΄) και Γεσίλ 53΄), σε έναν αγώνα που διεξήχθη υπό έντονη βροχόπτωση.

Οι Νεοσμυρνιώτες άνοιξαν το σκορ στο 16΄ με κεφαλιά του Μπανανά την οποία δεν κατάφερε να εξουδετερώσει ο τερματοφύλακας των Βοιωτών. Ο Λεβαδειακός ανέβασε στη συνέχεια την απόδοσή του και δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει.

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Πανιώνιος κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Λεβαδειακό. Έτσι, αφού στο 52΄ είχε δοκάρι, σε απομάκρυνση της μπάλας από τον Επασί σε κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς, κατάφερε σε αντεπίθεση στο αμέσως επόμενο λεπτό (53΄) να σκοράρει με τον Γεσίλ.

Ο Λεβαδειακός συνέχισε τις προσπάθειες για κάτι καλό και στο 83' είχε δοκάρι σε σουτ του Καθάριου, αλλά τελικά το σκορ δεν άλλαξε.

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την εφετινή πορεία του στο πρωτάθλημα στην 7η θέση με 40 βαθμούς και ο Λεβαδειακός στην 9η με 34 βαθμούς, όσους και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Μακρύλλος (64΄ Οικονομίδης), Σαντάνα, Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς (89΄ Πινιώτης), Βουκελάτος (85΄ Μπραχίμι), Γεσίλ.

Λεβαδειακός: Επασί, Τριποτσέρης, Ζαραδούκας, Φαβάρο Αμαράλ, Νίκας (71΄ Σαβαντογκό), Καραχάλιος, Νουάνκο, Καλτσάς, Σουμπίνιο (80΄ Καθάριος), Μαρκόβσκι (89΄ Ιωαννίδης), Γιακουμάκης.