X

Επιστρέφει ο “εφιάλτης” του υποβιβασμού για τον Παναθηναϊκό

Για ποιες οφειλές τιμωρήθηκε εκ νέου η ομάδα με αφαίρεση βαθμών και το ασφυκτικό χρονικό περιθώριο που έχει για να πληρώσει.

Ant1news

Πέντε μέρες προθεσμία έχει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να εξοφλήσει ή να έρθει σε διακανονισμό με τον Μίκαελ Εσιέν, προκειμένου να μην υποβιβαστεί η ομάδα στη Football League.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αφαίρεσε τρεις βαθμούς από τους «πράσινους» λόγω οφειλών στον Εσιέν, ποινή που είναι η τρίτη μετά τις δύο που αφορούν στις οφειλές προς τον Γενς Βέμερ.

Βάσει του κανονισμού όποια ομάδα τιμωρηθεί τρις με αφαίρεση βαθμών υποβιβάζεται αυτομάτως και πλέον στον Παναθηναϊκό, πρέπει πάση θυσία να βρουν τη λύση με τον Εσιέν στις επόμενες πέντε ημέρες.

Πάντως στον Παναθηναϊκό είναι αισιόδοξοι ότι τελικά θα βρεθεί λύση, καθώς η πλευρά του Γκανέζου εμφανίζεται περισσότερο διαλεκτική από αυτή του Βέμερ.

Η απόφαση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε την ακόλουθη απόφαση αναφορικά με την υπόθεση του αιτούντος MICHAEL ESSIEN, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και της καθής η αίτηση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ.

Δέχεται την από 2-3-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 8077/2-13-2018) αίτηση του αιτούντος MICHAEL ESSIEN.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, που επιβλήθηκε με την ως άνω 100/2017 απόφαση, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».