X

“Σαλπάρει” για Πειραιά ο Λάζαρος!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν μένει στην ΑΕΚ, η Ένωση θα απαντήσει δικαστικά και ο Ολυμπιακός τον περιμένει μετά βαΐων και κλάδων.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι έτοιμος να γράψει ιστορία και να γίνει ο πρώτος παίκτης που θα έχει αγωνιστεί στους «big four» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο mvp της πρωταθλήτριας ΑΕΚ δήλωσε στο «sport24.gr» ότι: «Τις τελευταίες ώρες δέχομαι αρκετές πιέσεις για να ανανεώσω με την ΑΕΚ. Αλλά με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια. Λυπάμαι πολύ, αλλά με αυτές τις συνθήκες σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ».

Πριν αλέκτορα φωνήσαι, η ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι ο 31χρονος μεσοεπιθετικός δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Ένωσης:  «Ο Λάζαρος έχει τελειώσει για εμάς γιατί έχει μιλήσει εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα και γιατί δεν σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με εμάς μέχρι το 2019. Από την στιγμή που μίλησε μ’ άλλη ομάδα, δεν υπάρχει για εμάς».

Είναι προφανές ότι ο «δικέφαλος» θα κυνηγήσει τον Χριστοδουλόπουλο δικαστικώς, καθώς θεωρεί ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2019. Το «διαζύγιο» των δύο πλευρών μπορεί να αποδειχθεί χρονοβόρο. Κάτι που γνωρίζει ο Ολυμπιακός, που παρακολουθεί εδώ και καιρό τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση στον διεθνή μεσοεπιθετικό για διετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές κοντά στις 600 χιλιάδες ευρώ. Η ΑΕΚ επέμενε στα 320 χιλιάρικα ετησίως και στο «+1», κάτι που αμφισβητούσε εξ αρχής ο Λάζαρος.

Τι μέλλει γενέσθαι; Ο Χριστοδουλόπουλος βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική του Ολυμπιακού. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι μικρός υποστήριζε τους «κόκκινους». Η προσφορά των πειραιωτών τον δελεάζει περισσότερο από τις «σειρήνες» του εξωτερικού και η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία.

Πότε θα ανακοινωθεί ο «γάμος»; Άγνωστο… Η ΑΕΚ αναμένεται να κυνηγήσει την υπόθεση στα δικαστήρια, όμως είναι ξεκάθαρο πως ο Λάζαρος προβάρει τα «ερυθρόλευκα».