X

“Πρόβα” τελικού με ισοπαλία για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Στην τρίτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος τερμάτισε η “Βασίλισσα”. Ξεκούρασε παίκτες ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ant1news

Με τον Ζινεντίν Ζιντάν να προβάρει τα πλάνα του ενόψει του τελικού του Champions League με τη Λίβερπουλ (26/5 στο Κίεβο), η Ρεάλ ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Βιγιαρεάλ στο “Estadio de la Ceramica”, μένοντας οριστικά τρίτη στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Οι αποθεραπευθέντες Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντάνι Καρβαχάλ επέστρεψαν στη βασική ενδεκάδα, καθώς ο Γάλλος τεχνικός θέλησε να κρατήσει σε εγρήγορση τους βασικούς του παίκτες, πλην του Κέιλορ Νάβας, τη θέση του οποίου κάτω από τα δοκάρια πήρε ο 20χρονος γιος του Ζιντάν, Λούκα.

Η “Βασίλισσα” προηγήθηκε 0-2 στο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια αποσύρθηκαν οι Ρονάλντο, Μόντριτς και Ισκο και το “κίτρινο υποβρύχιο” βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, με γκολ των Μαρτίνεζ (70΄) και Καστιγέχο (85΄).

 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο προπονητής των “μερένγκες” επέλεξε τον Γκάρεθ Μπέιλ αντί του Μπενζεμά ως παρτενέρ του Ρονάλντο, με τον Ουαλό μάλιστα να χρίζεται σκόρερ στο 11ο λεπτό. Το άλλο γκολ της Ρεάλ πέτυχε ο Ρονάλντο (32΄), που βρήκε δίχτυα για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος (εξαιρουμένων φυσικά εκείνων που δεν αγωνίστηκε).