X

Παναθηναϊκός: υπέγραψε ο Χρήστος Δώνης

Ο γιος υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, την ώρα που έχουν μπει στην τελική ευθεία οι συζητήσεις με τον πατέρα του για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία...

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Χρήστος Δώνης θα φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού τουλάχιστον μέχρι το 2020! Ο 23χρονος μέσος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το "τριφύλλι" και θα δώσει το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για την νέα σεζόν στις 4 Ιουλίου.

Τη σκυτάλη παίρνει ο πατέρας του, Γιώργος Δώνης, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Νίκο Νταμπίζα και με τον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας προπονητής θέλει να επιστρέψει στη χώρα μας για να εργαστεί αλλά και στον Παναθηναϊκό, 22 χρόνια μετά την αποχώρηση του από τους ‘’πράσινους’’ ως ποδοσφαιριστής με κορυφαία στιγμή την ‘’τρελή’’ κούρσα του στο Άμστερνταμ και την πάσα στον Κριστόφ Βαζέχα στη νίκη με 1-0 επί του Άγιαξ για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 1996!

Ο Παναθηναϊκός περιμένει με αγωνία τις αποφάσεις της ΕΠΟ για την ποινή που θα επιβληθεί στις ομάδες που δεν θα εξασφαλίσουν αδειοδότηση, ώστε να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.