X

Ζητά 3 εκατομμύρια ευρώ για Μολέδο η Ιντερνασιονάλ

Ο 30χρονος αμυντικός μπορεί να έχει πειστεί από τον Ολυμπιακό για να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, αλλά οι οικονομικές αξιώσεις της Ιντερνασιονάλ αποτελούν τροχοπέδη.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Ροντρίγκο Μολέδο αποτελεί τον διακαή πόθο των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τη θέση του στόπερ, όμως οι Βραζιλιάνοι ζητούν 3 εκ. ευρώ.

Ένας πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού είναι ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής. Ο λόγος για τον Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μετεγγραφική λίστα των «ερυθρολεύκων».

Ο 30χρονος αμυντικός μπορεί να έχει πειστεί από την ομάδα του Πειραιά για να κάνει και πάλι το υπερατλαντικό ταξίδι, αλλά οι οικονομικές αξιώσεις της Ιντερνασιονάλ αποτελούν τροχοπέδη για την ολοκλήρωση αυτής της σπουδαίας μετεγγραφής. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι Βραζιλιάνοι ζητούν 3 εκατομμύρια ευρώ.

Ένα ποσό προσιτό για τον Ολυμπιακό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά απαγορευτικό για την ομάδα που φέτος θα «ταξιδέψει» στα όχι και τόσο χρυσοφόρα «πελάγη» του Europa League. Πολλώ δε μάλλον όταν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν βρίσκεται και στην πρώτη του νιότη.

Όπως και να έχει οι «κόκκινοι» δεν θα καταθέσουν τα όπλα και θα κυνηγήσουν μέχρι την ύστατη στιγμή την υλοποίηση του «deal» με την Ιντερνασιονάλ. Ο Βραζιλιάνος έχει πολλούς υποστηρικτές στη διοίκηση, μεταξύ αυτών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.