X

Επιστρέφει ο Γιώργος Δώνης στον Παναθηναϊκό

Μετά από την έγκριση που έδωσε για την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ, Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

22 χρόνια μετά την τρελή του κούρσα στο Άμστερνταμ και την ασίστ στον Βαζέχα για το γκολ της μεγάλης νίκης επί του Άγιαξ για τα ημιτελικά του Champions League, ο Γιώργος Δώνης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το “πράσινο φως” για την πρόσληψη του Έλληνα προπονητή “άναψε” ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ στο ραντεβού του με τον Νίκο Νταμπίζα, το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ από τον Ταϊλανδό επενδυτή.

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγσκάντ, μαζί με τον γιο του Πιτ, που θα έχει ενεργό ρόλο στην επόμενη μέρα για τους “πράσινους”, συναντήθηκε σε καλό κλίμα με τον Γιάννη Αλαφούζο, το Σάββατο, και ο οικονομικός και νομικός έλεγχος της ΠΑΕ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Ιουνίου, ώστε να πέσουν και οι υπογραφές για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ.