X

Ο Γκριεζμάν έριξε “πόρτα” στην Μπαρτσελόνα και παραμένει στην Ατλέτικο (βίντεο)

Ο Γάλλος επιθετικός που αποτέλεσε το «μήλο της έριδος» της μεταγραφικής περιόδου, επέλεξε μέσω ντοκιμαντέρ! Η ατάκα της συζύγου που άλλαξε τα δεδομένα.

Ant1news

Το μεταγραφικό σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Αντουάν Γκριεζμάν, έληξε με την Ατλέτικο Μαδρίτης χαρούμενη και την Μπαρτσελόνα λυπημένη.

Ο Γάλλος επιθετικός ανακοίνωσε την απόφαση του με ένα ιδιαίτερο τρόπο, καθώς έφτιαξε ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 40 λεπτών για να εξιστορήσει τα όσα συνέβησαν και να δικαιολογήσει την απόφαση του.

Η αδερφή του που τον συμβούλεψε να πάει στην Μπαρτσελόνα, η σύζυγός του που τον προέτρεψε να κάνει το αντίθετο («Εδώ θα γράψεις ιστορία. Εκεί θα είσαι ένας από τους υπόλοιπους»).

Ο ποδοσφαιριστής μίλησε γενικότερα για την οικογένειά του και στη συνέχεια καταπιάστηκε με τα θέματα της Ατλέτικο και το πώς θα γίνει μεγαλύτερη. «Μας λείπει κάτι για να ξεφύγουμε από αυτό το μπέρδεμα να είμαστε δεύτεροι ή τρίτοι. Εάν φέρουν κάποιους παίκτες, μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League και να γράψουμε ιστορία».

Και αφού πέρασε από διάφορα στάδια, έφτασε στο φινάλε, για να πει δυνατά, «θέλω να μείνω. Αποφάσισα να μείνω στην Ατλέτικο».