X

Αμερικανικό ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Μίλαν

Ο Κινέζος επιχειρηματίας που έχει τα ηνία των “ροσονέρι” δεν κάλυψε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και άνοιξε ο δρόμος για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Ant1news

Η οικογένεια Ρίκετς, στην οποία ανήκει η ομάδα μπέιζμπολ Chicago Cubs, εκδήλωσε σήμερα το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Μίλαν.

Ο Κινέζος επιχειρηματίας, Γιόνγκχονγκ Λι, δεν κάλυψε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι το απόγευμα (στις 17:00 έληγε η προθεσμία), ανοίγοντας τον δρόμο για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον ιταλικό σύλλογο.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν άργησε να έρθει. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια Ρίκετς, μία από τις πλουσιότερες στις ΗΠΑ, αναφέρει: «Η οικογένεια Ρίκετς έφεραν ένα πρωτάθλημα στους Chicago Cubs μέσα από μία μακροχρόνια επένδυση… Θα έφερναν την ίδια προσέγγιση και στην AC Milan».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της διοίκησης της Μίλαν και των Αμερικανών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και φημολογείται ότι εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει συμφωνία και οι σχετικές ανακοινώσεις.