X

Ολυμπιακός: αυτοί είναι οι 26 που θα ταξιδέψουν στο Ζέεφελντ

Ο Βούκοβιτς θα πάρει ακόμα μια ευκαιρία για να παραμείνει στην ομάδα. Ποια είναι τα «βαριά» ονόματα που κόπηκαν από την προετοιμασία.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει την ερχόμενη Δευτέρα για το Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γιάγκος Βούκοβιτς, καθώς ο Σέρβος αναμένεται να πάρει μία ευκαιρία για να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ των «κόκκινων».

Αντιθέτως, εκτός έμειναν ο Σεμπά, ο Μανώλης Σιώπης, o Αντρέ Μάρτινς και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο Βραζιλιάνος ετοιμάζει βαλίτσες για την Κίνα, προκειμένου να σμίξει και πάλι με τον Πάολο Μπέντο.

Ο Σιώπης αποτελεί το «μαύρο πρόβατο» για τη διοίκηση, μετά την επιθυμία του να πάρει μετεγγραφή σε σύλλογο του εξωτερικού, ενώ οι Ταχτσίδης και Αντρέ Μάρτινς έχουν ενημερωθεί ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.

Αναλυτικά τα ονόματα των 26 για Ζέεφελντ: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Καράδαης, Κούτρης, Μάνος, Μανθάτης, Μάριν, Νικολάου, Νικολής, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακας, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βέργος, Βρουσάι και Βούκοβιτς.