X

Ο Ρονάλντο φεύγει από την Ελλάδα για να “κλείσει” τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους

Ο Πορτογάλος άσος, που υποχρεώθηκε να διακόψει τις διακοπές του στη χώρα μας, φέρεται να αρνήθηκε πρόταση 200 εκατ. ευρώ!

Ant1news

Φαίνεται ότι η προοπτική της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους, κάθε ημέρα που περνάει, κερδίζει ολοένα και περισσότερες πιθανότητες.

Μάλιστα σύμφωνα με την Mediaset Sport, ο διάσημος Πορτογάλος σούπερ σταρ θα προσγειωθεί στο Τορίνο την Τρίτη για να επισημοποιήσει τη μετακίνησή του στον ιταλικό σύλλογο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι θα χρειαστεί να διακόψει τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Πάντως ο Λούκα Μόντριτς πιστεύει ότι ο Ρονάλντο δεν θα φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης. «Νομίζω ότι θα μείνει στην Ρεάλ», είπε ο Κροάτης μέσος, μιλώντας σε Ισπανούς δημοσιογράφους, απεσταλμένους στη Ρωσία για το Μουντιάλ 2018.

Είπε “όχι” σε πρόταση 200 εκατ. ευρώ

Πρόταση 200 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια από την Κίνα, απέρριψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αποκαλύπτουν εφημερίδες σε Ισπανία και Ιταλία.

 

Σύμφωνα με Marca και Gazzetta dello Sport, ο διάσημος Πορτογάλος επιθετικός, πριν δεχθεί την πρόταση της Γιουβέντους, δέχθηκε μία από ομάδα της κινέζικης SuperLiga, που δεν κατονομάζεται, για δύο χρόνια με ετήσιες αποδοχές 100 εκατ. ευρώ!

Ο Ρονάλντο θεώρησε ότι η μετακίνησή του στην Κίνα θα εκλαμβανόταν ως αποχώρηση του από το πραγματικό ποδόσφαιρο. Έδειξε ικανός να συνεχίσει να ανταγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο και απέρριψε μια… συνταξιοδότηση εκατομμυριούχου.

 

Έχει σκοράρει στο Champions League περισσότερες φορές από ό,τι ολόκληρη η Γιουβέντους

Οι Ιταλοί σημειώνουν στην Gazzetta dello Sport, ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τότε που σημείωσε το πρώτο του γκολ στο Champions League to 2007 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πετύχει πιο πολλά γκολ στην κορυφαία διοργάνωση από ολόκληρη την Γιουβέντους.

Με την αγγλική ομάδα και κυρίως με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο διάσημος Πορτογάλος επιθετικός έχει 120 γκολ, έναντι 102 της Γιουβέντους!