X

Champions League: νίκησε και… ελπίζει ο ΠΑΟΚ

“Ευθραυστη” νίκη πήραν οι Θεσσαλονικείς κόντρα στη Βασιλεία μέσα στην Τούμπα.

Ant1news

«Ισχνή» νίκη με 2-1 πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα απέναντι στη Βασιλεία, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για το β΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Κάνιας (32΄) και Πρίγιοβιτς (80΄) αλλά δεν κατόρθωσε να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία του, καθώς ο Αγιέτι μείωσε στο 82ο λεπτό. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα στο «Σαντ Γιάκομπς», στην Ελβετία.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι από τον αντίπαλό τους, έχοντας και πιο πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο δεν τις αξιοποίησαν και καλούνται πλέον να παρουσιάσουν ένα σοβαρό πρόσωπο στη ρεβάνς της 1ης Αυγούστου. Σε αυτή την περίπτωση, θα φύγουν από την Ελβετία με το «εισιτήριο» για τον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης! 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Πέλκας, Λημνιός (Σάκχοφ 92'), Κάνιας, Ζαμπά (Ελ Καντουρί 72΄), Πρίγιοβιτς (Ουάρντα 82')

Βασιλεία: Όμλιν, Φράι, Ζούφι, Στόκερ, Ριβέρος, Σούτσι, Ομπερλίν (Καλούλου 62΄), Ντιε, Αγέτι, Μπαλάντα, Πετρέτα (Κάιζερ 44' )