X

Η μεγάλη επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος επέστρεψε στο λιμάνι της καρδιάς του και θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα τη νέα σεζόν.

Ant1news

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του διεθνή Τυνήσιου στόπερ, Γιασίν Μεριά, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη στην ομάδα του Πειραιά.

Ο 33χρονος αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, ο οποίος αγωνίστηκε στους “ερυθρόλευκους” από το 2007 έως το 2013, επέστρεψε στο λιμάνι της καρδιάς του, έπειτα από μία επιτυχημένη θητεία στα ιταλικά γήπεδα.

Ο “Τόρο” ξεκίνησε την καριέρα του από την Ξάνθη το 2002 και τον Ιανουάριο του 2007 πήρε μεταπήδησε στον Ολυμπιακό.

Με την ερυθρόλευκη φανέλα αγωνίστηκε για έξι χρόνια, καταγράφοντας 185 συμμετοχές, 17 γκολ και 20 ασίστ.

Το 2013 έκανε το μεγάλο άλμα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Αρχικά στη Ρόμα, όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια. Εν συνεχεία μετακόμισε στην Μπολόνια, για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας.

 

Στις πρώτες δηλώσεις του στο Olympiacos TV μετά την επιστροφή του στους “ερυθρόλευκους”, ο Τοροσίδης τόνισε: «Όταν είχα φύγει το 2013, είχα πει ότι κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω. Επιστρέφω. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε ένα ανταγωνιστικό και υψηλό επίπεδο και πρέπει να θέσουμε ξανά τις βάσεις από φέτος για να ξεχαστεί η περσινή χρονιά ώστε να γίνει ξανά ο Ολυμπιακός πρωταθλητής, όπως του αξίζει».

 

Ο έμπειρος άσος έστειλε κι ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, λέγοντας: «Το μόνο μήνυμα που μπορώ να στείλω στον κόσμο είναι να αγαπά και να αγκαλιάζει την ομάδα, όπως το κάνει όλα αυτά τα χρόνια και να είναι δίπλα μας. Σίγουρα η χρονιά που έρχεται θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά τους θέλουμε δίπλα μας, να μας στηρίξουν, γιατί η ομάδα έχει θέσει ξανά υψηλούς στόχους και πρέπει να τους εκπληρώσουμε όλοι μαζί».