X

Δεν ξανάγινε! Έστριψαν …πιστωτική κάρτα για τη σέντρα! (βίντεο)

Ti "ανάγκασε" το διαιτητικό τρίο να ...απαρνηθεί το πατροπαράδοτο στρίψιμο του νομίσματος, στο φιλικό της Άρσεναλ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ant1news

Οι πιστωτικές κάρτες έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας, αντικαθιστώντας χαρτονομίσματα και κέρματα στις καθημερινές μας συναλλαγές.

Για πρώτη φορά, όμως, πριν από την έναρξη μίας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, αντί για στρίψιμο νομίσματος… είδαμε στρίψιμο πιστωτικής κάρτας!

Η παράδοση “έσπασε” στη φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Άρσεναλ και της Παρί Σεν Ζερμέν, που διεξήχθη στην Σιγκαπούρη, στο πλαίσιο του International Champions Cup.

Ο λόγος δεν ήταν πως ο διαιτητής ήταν ξεχασιάρης και δεν είχε κέρμα στην τσέπη του. Διαφημιστικοί ήταν οι λόγοι που επέβαλαν το στρίψιμο… πιστωτικής κάρτας.

Χορηγός του τουρνουά είναι η Union Pay International, στέλεχος της οποίας ήταν δίπλα στον διαιτητή πριν από τη σέντρα και ανέλαβε να φέρει εις πέρας την ασυνήθιστη διαδικασία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Άρσεναλ συνέτριψε 5-1 την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι “κανονιέρηδες” παρατάχθηκαν στον αγώνα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στην αρχική ενδεκάδα τους, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Χόλντινγκ στο 63΄, ενώ ο Ντίνος Μαυροπάνος δεν χρησιμοποιήθηκε.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Οζίλ, ενώ η Παρί ισοφάρισε στο 60΄ με το πέναλτι του Ενκουνκού. Από εκεί και πέρα, η Άρσεναλ “άστραψε και βρόντηξε” και πήρε τη νίκη με τα τέρματα των Λακαζέτ (67΄, 71΄), Χόλντινγκ (87΄) και Ενκέτια (90+3΄).