X

Ετοιμος να σφραγίσει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Αισιόδοξοι, όπως το απαιτούν οι περιστάσεις, παρουσιάστηκαν στην συνέντευξη Τύπου, o τεχνικός του Δικεφάλου Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Σέρβος διεθνής Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ant1news

Στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ επικεντρώνεται σήμερα το ελληνικό ενδιαφέρον, κατά τις δεύτερες αναμετρήσεις για τον Β` προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Ελβετία την Βασιλεία, με στόχο να διαφυλάξει την νίκη με 2-1 που πέτυχε στην Τούμπα. Η ελβετική ομάδα δείχνει πως δεν βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι» και οι παίκτες του Ρασβάν Λουτσέσκου, έχουν την ευκαιρία να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση της κορυφαίας διοργάνωσης, διεκδικώντας την συμμετοχή στους ομίλους.

Αισιόδοξοι, όπως το απαιτούν οι περιστάσεις, παρουσιάστηκαν στην συνέντευξη Τύπου, o τεχνικός του Δικεφάλου Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Σέρβος διεθνής Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Και οι δυο έδωσαν την αίσθηση πως πιστεύουν στην πρόκριση έστω και αν αναγνώρισαν τις σημαντικές δυσκολίες του αγώνα.

Ο Ρουμάνος προπονητής στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο και είπε απαντώντας διπλωματικά στην ερώτηση αν «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»: «Έχουμε καλή ομάδα και όλοι είναι έτοιμοι να παίξουν! Όλοι έχουν μεγάλη θέληση για να βρεθούν στην ενδεκάδα. ίσως υπάρχουν αλλαγές, αλλά ίσως όχι!. Δεν μπορώ να πω από τώρα».

Από την πλευρά του ο Ελβετός στην εθνικότητα, αλλά Σέρβος στην καταγωγή, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς δήλωσε: Για τις πρώτες σκέψεις όταν έμαθε ότι θα ήταν αντίπαλος ο Βασιλεία και αν αυτές επιβεβαιώθηκαν μετά τον πρώτο αγώνα: «Όταν έμαθα, ότι θα παίξουμε με τη Βασιλεία, ήξερα ότι πρόκειται για μια δυνατή ομάδα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και αυτό επιβεβαιώθηκε μετά τον πρώτο αγώνα της Τούμπας».