X

Χαμόγελα στον Άρη μετά τη νίκη επί της Ντεν Χάαγκ

Οι Θεσσαλονικείς πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και επιβλήθηκαν της ολλανδικής ομάδας.

Ant1news

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε απόψε στην Ολλανδία ο Άρης αντιμετώπισε την Ντεν Χάαγκ στο γήπεδο της και μετά από πολύ ενθαρρυντική και αισιόδοξη εμφάνιση νίκησε με 2-0 χάρις σε γκολ των Ντιγκινί και Διαμαντόπουλου.

Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ στο 57΄ με ένα πολύ ωραίο γκολ του Νικολά Ντιγκινί. Ο επιθετικός του Άρη “έπιασε” σουτ πάνω στην κίνηση και η μπάλα, αφού ακούμπησε και στο οριζόντιο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-1.

Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν με οργάνωση και καλό ρυθμό και στο 72' διπλασίασαν τις επιτυχίες του με ωραίο δυνατό σουτ του Διαμαντόπουλου, που δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο Ολλανδός γκολκίπερ.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις δυνάμεις τους για ένα γκολ και πλησίασαν στο 85΄ αλλά το τελικό που έκαναν έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Αναγνωστόπουλου.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άρης είχε δοκάρι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ματίγια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τα πολλά νεύρα των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων, κάτι που είχε ως συνέπεια την πεντάλεπτη διακοπή του στο 41΄.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ντεν Χάαγκ: Γκρούθτουιζεν, Μπεούγκελσντάϊκ, Κάνον, Μπέκερ, Μέιερς (33΄ Κάϊπερς), Ίμερς, Μπάκερ, Ελ Καγιατί, Πόλεϊ, Φάλκενμπουργκ, Λορένζεν.

Άρης: Κουέστα (46΄ Αναγνωστόπουλος), Τζανακάκης (69΄ Κωνσταντινίδης), Βελέθ (59΄ Σόουζα), Δεληζήσης, Μπάσα (65΄ Παυλίδης), Ντιγκινί (66΄ Μιλούνοβιτς), Ναζλίδης, Κολάσο, Γκαρσία (76΄ Σταμπουλίδης), Ματίγια (56΄ Ιντζόγλου), Βαλεριάνος (59΄ Μενέντεθ).