X

Φιλική ήττα για τον… “διπρόσωπο” Παναθηναϊκό

Οι “πράσινοι” ηττήθηκαν από την Ομόνοια στην Κύπρο, αλλά με την εικόνα του β’ μέρους άφησαν υποσχέσεις…

Ant1news

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε (1-0) από την Ομόνοια, χάρις το τέρμα του Ματ Ντάρμπισιρ (18’), παρουσιάζοντας δύο διαφορετικά πρόσωπα στο ΓΣΠ. Με την παρουσία του, όμως, στο δεύτερο μέρος έδειξε ότι υπάρχει… φως στην άκρη του τούνελ.

Στο πρώτο 45λεπτο οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και θα μπορούσαν να σημειώσουν κι άλλο γκολ, αλλά στο δεύτερο οι «πράσινοι» με την είσοδο του Κουρμπέλη έδειξαν καλά πράγματα, τηρουμένων των αναλογιών. Απειλήθηκαν ελάχιστα, παρουσίασαν «δεμένο» σύνολο και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες (κυρίως προς το τέλος του ματς) με Μπουζούκη και Πίσπα για το 1-1.

Οι συνθέσεις:

Ομόνοια (Κάρλος Ολίβα): Μεχίας, Βύντρα, Γκαφούρ, Κούσουλος, Λόπεζ, Ενρίκεζ, Σοάρες (69' Ζαρκίνιο), Μόντες (81' Άλμπιν), Χριστοφή (75' Εντρένα), Ζίβετς (58' Λοέ), Ντάρμπισαϊρ (43' Ραμίρες).

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης, Κουλιμπαλί (74' Οικονομόπουλος), Γιόχανσον (66' Μαυρομάτης), Θεοχάρης, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Κάτσε (66' Τζανδάρης), Στάικος (46' Κουρμπέλης), Δώνης (70' Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (46' Μπουζούκης), Ρεγκάκος (46' Σέχου).