X

Europa League: η κλήρωση των ελληνικών ομάδων

Θα μπορούσε να είχε πέσει και σε ευκολότερο αντίπαλο ο Ολυμπιακός. Βατός ο δρόμος για την ΑΕΚ, αλλά ελπίζει να μην τον διαβεί…

Ant1news

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα πλέι οφ του Europa League, αφήνοντας ανάμεικτα συναισθήματα στους εκπροσώπους μας.

Ο Ολυμπιακός είχε δύσκολη – τηρουμένων των αναλογιών – κλήρωση, καθώς αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Λουκέρνης, θα βρει στο δρόμο του, την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι της Μπασάκσεχιρ και της Μπέρνλι. Και μπορεί τα ονόματα τους να μην τρομάζουν τους Πειραιώτες, αλλά σαφέστατα θα μπορούσαν να είχαν πέσει σε πολύ ευκολότερους αντιπάλους.

Οι Πειραιώτες θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 23 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 30 του μήνα.

Από την άλλη η ΑΕΚ, που η κλήρωση την ενδιαφέρει μόνο σε περίπτωση αποκλεισμού της από τη Σέλτικ, θα έχει σαφώς ευκολότερο έργο, καθώς απέναντι της θα βρει την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι, Σπάρτακς Γιουρμάλα –Σουντούβα.

Η Ένωση θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 23 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 30/8.

Να υπενθυμίσουμε ότι αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί στον τρίτο γύρο των προκριματικών του Champions League, έχει εξασφαλισμένη την παρουσία του στους ομίλους του Europa League, μετά την πρόκριση του επί της Βασιλείας, στον δεύτερο γύρο του Champions League.