X

“Ανταρσία” στη Σέλτικ πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ!

O Μπογιατά αντέδρασε στην άρνηση της Σέλτικ για την μεταγραφή του στη Φούλαμ κι έμεινε στη Σκωτία. Οι ελλείψεις των «Καθολικών».

Ant1news

Στην Αθήνα για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ βρίσκεται η αποστολή της Σέλτικ, με την πρωταθλήτρια Σκωτίας, πάντως, να ταξιδεύει στην ελληνική πρωτεύουσα έχοντας κάποια προβλήματα.

Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν σκέφτεται μόνο την ήττα (0-1) από τη Χαρτς στο Εδιμβούργο, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, αλλά και τον Μπογιατά, που έμεινε πίσω.

Οι «Καθολικοί» αρνήθηκαν πρόταση ύψους 9 εκ. λιρών από τη Φούλαμ για τον Βέλγο αμυντικό, ο οποίος αντέδρασε, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Άγιερ, που συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος.

Ο Ντεμπελέ ήρθε στην Ελλάδα και έχει πιθανότητες να παίξει, έχοντας όμως  να αγωνιστεί από τη νίκη 3-0 επί της Αλασκέρτ για τον α΄  προκριματικό γύρο του Champions League.

Στη Σέλτικ, εκτός από την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, «φοβούνται» και τον Ρώσο διαιτητή Βλάντισλαβ Μπεζμπορόντοφ, ο οποίος θα διευθύνει τον επαναληπτικό.

Ο πρώην επιθετικός της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, που άλλαξε καριέρα για να γίνει διαιτητής (!), έχει σφυρίξει ως τώρα σε 4 αγώνες σκωτσέζικων ομάδων και σε καμία δεν κέρδισαν οι Βρετανοί.

Ο Μπεζμπορόντοφ ήταν διαιτητής στο 0-0 της Σέλτικ με την Έλφσμποργκ στη Σουηδία το 2013 και δυο χρόνια αργότερα σε μια ήττα (1-3) από τη Μόλντε στη Νορβηγία.