X

Champions League: πέρασε στα play off ο ΠΑΟΚ

"Άσφαιρη" η ομάδα του Λουτσέσκου αλλά πήρε την πρόκριση κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας...

Ant1news

Παρουσία στα πλέι οφ του Champions League θα έχει ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου με σχετική άνεση βάσει των συνθηκών πήρε το «χρυσό» 0-0 και προκρίθηκε στα play-off του Champions League εκεί που περιμένει την Μπενφίκα για την απόλυτη υπέρβαση.

Η κρίσιμη φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 33' και ήταν αυτή που έγειρε οριστικά την πλάστιγγα της πρόκρισης στην πλευρά του ΠΑΟΚ. Σε μια χρονική στιγμή που οι Ρώσοι άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό και να φέρνουν το ματς προς την περιοχή του Πασχαλάκη, ο Λουίς Αντριάνο αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης στον Κρέσπο, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο ΠΑΟΚ δεν αποπροσανατολίστηκε, διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα, έχασε ευκαιρίες με κορυφαίες του Πρίγιοβιτς (38') και του Ουάρντα στο 54', αλλά ήταν τόσο ανώτερος σε τακτικό επίπεδο και σε αυτό που ζητούσε μέσα στο γήπεδο σε σχέση με τη Σπάρτακ, που όχι μόνο δεν το πλήρωσε, αλλά δεν κινδύνευσε ποτέ ουσιαστικά.

Οι συνθέσεις:

Σπάρτακ Μόσχας: Μαξιμένκο – Εσένκο, Ζιγκό, Τζικίγια, Κομπάροφ (76’ Μελγκαρέχο) – Φερνάντο (62’ Σαμέντοφ), Γκλουσάκοφ, Ζόμπνιν – Πρόμες, Τασάεφ (46’ Ζε Λουίς), Λουίς Αντριάνο

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Λέο Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βϊερίνια (64’ Χατσερίντι) – Κάνιας, Μαουρίσιο – Λημνιός, Ελ Καντουρί (46’ Ουάρντα), Πέλκας (79’ Σάκχοφ) – Πρίγιοβιτς