X

Στον Πειραιά ο Γιάγια Τουρέ – Επισήμως παίκτης του Ολυμπιακού

Σε αναταραχή «το λιμάνι» για την επιστροφή του Ιβοριανού μέσου, που εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας.

Ant1news

Παίκτης του Ολυμπιακού και επισήμως είναι ξανά ο Γιάγια Τουρέ!

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, επιβεβαιώνοντας πλαγίως τις πληροφορίες που ήθελαν τον παίκτη να αναχωρεί απο την Αγγλία με τρλικό προορισμό τον Πειραιά, ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς την συμφωνία, ενημερώνοντας μάλιστα και για την ώρα άφιξης του Ιβοριανού μέσου στα γραφεία της ομάδας, στην Πλατεία Αλεξάνδρας, όπου ο Τουρέ αναμένεται γύρω στις 19:00.

Μάλιστα, ορισμένες πληροφορίες θέλουν τον Τουρέ, μετά τις συναντήσεις του στα γραφεία του Ολυμπιακού και το τυπικό "κλείσιμο" με την υπογραφή της συμφωνίας, να μεταβαίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να είναι παρών στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που αρχίζει στις 21:30.

Ο 35χρονος θα είναι, όπως όλα δείχνουν, το τελευταίο απόκτημα του Ολυμπιακού την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και θα δηλωθεί αύριο στην UEFA και στην λίστα για το Europa League.

Ηδη πάντως, οι φίλαθλοι της ομάδας είναι σε "αναβρασμό" και μέσω της επίσημης σελίδας των οργανωμένων στο Facebook έχει γίνει προσκλητήριο για μαζική παρουσία και θερμή υποδοχή του Γιάγια Τουρέ στην Πλατεία Αλεξάνδρας, απόψε στις 19:00.