X

“Σεφτέ” έκαναν Παναιτωλικός και Λεβαδειακός

Η ομάδα του Αγρινίου επιβλήθηκε του ΟΦΗ, ενώ οι Βοιωτοί πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ant1news

Ο Παναιτωλικός άνοιξε “λογαριασμό” στην φετινή Super League, επικρατώντας 2-1 στο Αγρίνιο του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

“Ήρωας” για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα αναδείχθηκε ο Ρουμάνος Βλαντ Μοράρ, που σκόραρε δύο φορές, στο 23ο και 58ο λεπτό, ενώ και το τρίτο γκολ ήταν από παίκτη του Παναιτωλικού, αλλά το πέτυχε ο Έρικσον στο 88΄ εις βάρος της ομάδας του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Έρικσον, Μανά (81΄ Ρότσα), Μάζουρεκ (86΄ Χαντάκιας), Ντίας, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μιχάι, Μοράρ, Άργκους, Μπαρμπόσα (66΄ Λιάβας)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος (29΄ Παπαστεριανός), Κουτσιανικούλης (75΄ Αραβίδης), Βουό, Πλατέλλας (61΄ Ντίνας), Κυριακίδης, Παπάζογλου, Μεγιάδο, Μπολάκης, Νέιρα, Ποτουρίδης.

 

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε και ο Λεβαδειακός, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε με κεφαλιά ο Μαρκόφσκι στο 73ο λεπτό, κι ενώ από το 68΄ οι Βοιωτοί έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κρνέτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Κρνέτα, Ντιόγκο, Μητρόπουλος, Όμο, Νανγκίς (72΄ Καραχάλιος), Σουμπίνιο (84΄ Σαβαντογκό), Γιακουμάκης (90΄+3 Αντιλέχου), Μαρκόφσκι.

Απόλλων Σμύρνης (Λευτέρης Βελέντζας): Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Λούκιτς, Ναδάλες, Κοντοές (86΄ Ελ-Χέλβε), Πέδρο (62΄ Ντούρσο), Κονέ (77΄ Σικαμπάλα), Μπεντινέλι, Τριάδης, Μάντζιος.