X

Champions League: Χατ τρικ ο Μέσι – Επική ανατροπή από την Ίντερ

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε την Αϊντχόφεν, ενώ η Ίντερ πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη επί της Τότεναμ.

Ant1news

Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν στους θεατές τα δύο ματς με τα οποία άνοιξε η “αυλαία” του Champions League: πανέμορφα γκολ, επική ανατροπή στο Μιλάνο και τον Μέσι να δείχνει από νωρίς ότι κι εφέτος θα χαρίσει στον κόσμο “μαγικές” στιγμές.

Η Ίντερ ήταν η ομάδα που “έκλεψε την παράσταση” στο ξεκίνημα της διοργάνωσης. Μέχρι το 86΄ βρισκόταν πίσω στο σκορ από την Τότεναμ στο “Μεάτσα”, αλλά μέσα σε έξι λεπτά έφερε τα πάνω-κάτω με τους Ικάρντι και Βεσίνο.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι πήρε τη μεγάλη νίκη με επική ανατροπή (2-1), στέλνοντας στα σχοινιά τους “πετεινούς”, που στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς έδειξαν να... συνέρχονται μετά το μέτριο ξεκίνημα στην Premier League και την ήττα από την Λίβερπουλ το περασμένο Σάββατο.

 

Με τον Αργεντινό σταρ να δίνει ρεσιτάλ (πετυχαίνοντας χατ τρικ) και τον Ουσμάν Ντεμπελέ να αποδεικνύει ότι εφέτος είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα, η Μπαρτσελόνα νίκησε... στο ρελαντί την Αϊντχόφεν με 4-0 στο “Καμπ Νόου”, για τον 2ο όμιλο.

Η Μπαρτσελόνα τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ουμτιτί στο 79΄ από τον Έλληνα ρέφερι, Τάσο Σιδηρόπουλο, που ήταν αλάνθαστος. Το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε συμπλήρωσε 27 ευρωπαϊκά ματς αήττητο, καθώς με την αποψινή έφτασε τις 25 νίκες, ενώ έχει και 2 ισοπαλίες. Από την άλλη η Αϊντχόφεν παρέμεινε χωρίς “τρίποντο” σε ματς ομίλων για 7ο αγώνα (5 ήττες, 2 ισοπαλίες).