X

Champions League: Στην μάχη των ομίλων “ρίχνεται” η ΑΕΚ

Από το Άμστερνταμ ξεκινά το ταξίδι της Ένωσης, η οποία επιστρέφει στην διοργάνωση, μετά από 12 χρόνια.

Ant1news

Στο γήπεδο που φέρει το όνομα του μεγάλου Γιόχαν Κρόιφ παίζεται η πρώτη πράξη στους ομίλους του Champions League για την ΑΕΚ.

Η Ένωση, μετά από 12 χρόνια, «κουνάει σεντόνι» αναζητώντας την νίκη κόντρα στον Άγιαξ.

Πονοκέφαλος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι οι απουσίες των τιμωρημένων Λιβάγια, Λόπες και Μπακασέτα, καθώς και των Μπογέ και Αλμπάνη που είναι τραυματίες.

Στο Europa League Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Στην κατάμεστη Τούμπα ο ΠΑΟΚ ξεκινά την Πέμπτη το ταξίδι στους ομίλους του Europa League. Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για την αναμέτρηση με τη Τσέλσι, με τον Σάκχοφ να θέτει τους στόχους της ομάδας, δηλώνοντας «έχουμε προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση».

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και στρέφει το βλέμμα στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και την σημαντική αναμέτρηση με την Μπέτις στο «Γ. Καραϊσκάκης». «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως παίζουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε», λέει ο Καμάρα, καθώς η προετοιμασία των ερυθρόλευκων έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να βάλει τους Μεριά και Γκιγιέρμε στην αρχική 11άδα, κοντρα στην «πριγκίπισσα της Ανδαλουσίας».