X

Europa League: Πίστη για τη νίκη στον Ολυμπιακό στο κατάμεστο “Γ. Καραϊσκάκης”

Με τον κόσμο στο πλευρό τους οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να μπουν με το δεξί στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ant1news

Το ευρωπαϊκό όνειρο του Ολυμπιακού ξεκινάει απόψε (22.00) από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το Europa League, όπου υποδέχεται την Μπέτις.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο, μιας και έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια. Με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Μάρτινς προβληματίζεται για την 11άδα, καθώς, όπως δήλωσε και ο ίδιος, αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές. Ο Ελαμπντελαουί ταλαιπωρείται τις τελευταίες ώρες από ίωση και αναμένεται να μην αγωνιστεί, καθώς ο οργανισμός του θα είναι εξαντλημένος, που σημαίνει ότι ο Τοροσίδης πιθανότατα θα τον αντικαταστήσει.

Ακόμη μια θέση που είναι «ανοιχτή» είναι αυτή στο χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς Μπουχαλάκης και Νάτχο διεκδικούν μία θέση δίπλα στον Καμαρά, ενώ και ο Φετφατζίδης «φλερτάρει» με τη θέση του Φορτούνη, αν και λογικά θα επιλεγεί ο δεύτερος λόγω εμπειρίας.

Ο 48χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.