X

Europa League: Δύσκολη... πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην πανίσχυρη Τσέλσι

Όλα είναι έτοιμα στην Τούμπα για το σημαντικό παιχνίδι του "Δικέφαλου του Βορρά" κόντρα στους "μπλε".

Ant1news

Όλα έτοιμα είναι στη Θεσσαλονίκη για το σημαντικό πρώτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Europa League, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Τσέλσι που θα γίνει απόψε στην Τούμπα (7.55 μ.μ.). Οι δυο ομάδες ουσιαστικά ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ο ΠΑΟΚ αδημονεί για να δει αν το κορυφαίο αυτό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα -φόβητρο, θα τον βρει έτοιμο για να αντιπαρέλθει τις δυσκολίες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει μια σημαντική απουσία με τον τιμωρημένο Λέο Μάτος, που ακόμα δεν έχει αποφασίσει πως θα καλύψει το κενό του. Απών θα πρέπει να λογιστεί και ο Πρίγιοβιτς, που είναι μεν στην αποστολή αλλά μετά από θλάση πρώτου βαθμού δεν μπορεί να ρισκάρει την συμμετοχή του τουλάχιστον από το ξεκίνημα του αγώνα.

Όπως όλα δείχνουν ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει τον αγώνα με τους Πασχαλάκη, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Λημνιό, Ζαμπά και Μπίσεσβαρ.

Από την πλευρά του ο 59χρονος Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι, Μαουρίσιο Σάρι, άφησε στο Λονδίνο τον Αζάρ, εκτιμώντας πως η απουσία του δεν θα αποδυναμώσει το επιθετικό πνεύμα της ομάδας του και θα στηριχτεί σε όλα τα μεγάλα αστέρια που έχει το πλούσιο ρόστερ της βρετανικής ομάδας.