X

Ο ΠΑΣ Γιάννινα “φρέναρε” τον Άρη

Οι γηπεδούχοι έσπασαν το νικηφόρο σερί των “κιτρινόμαυρων”, που δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ant1news

Από ένα αυτογκόλ του Δεληζήση στο 65΄, ο Άρης έχασε το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα και έφυγε ηττημένος από τους “Ζωσιμάδες”.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ένας αξιόπιστος αντίπαλος και έβαλε δύσκολα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, που προσπάθησε πολύ στο τελευταίο ημίωρο για το γκολ, χωρίς να καταφέρει να το πετύχει.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να πετύχουν κάποιο γκολ και να έχουν από μια καλή ευκαιρία. Στο 29΄, μετά από πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Γκαρσία, στο πλασέ του Αργεντινού η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ. Στο επόμενο λεπτό (30΄) ήταν η σειρά των γηπεδούχων για μια σημαντική ευκαιρία, αλλά με τον Βιδάλ να νικιέται από τον Κουέστα.

Στην επανάληψη, οι Γιαννιώτες ανέβασαν την επιθετικότητα τους. Κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 65΄ με αυτογκόλ του Δεληζήση, όταν σε σουτ του Λεό, η μπάλα κόντραρε στον παίκτη του Άρη και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά ο Πάκο Ερέρα άργησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και μόλις στο 81΄ έκανε τριπλή αλλαγή. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να φθάσουν στην ισοφάριση και δημιούργησαν κάποιες καλές φάσεις, χωρίς ωστόσο να αλλάξει το τελικό σκορ (1-0).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Βιδάλ (89΄ Σιόντης), Νικολιάς, Μυστακίδης (63΄ Κριζμάν), Λεό (75΄ Αθανασιάδης).

Άρης: Κουέστα, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κολάσο, Τζανακάκης, Μπάσα (81΄ Σιώπης), Ματίγια, Γκαρσία (81΄ Μαρτίνες), Γκάμα, Ντιγκινί (81΄ Ναζλίδης), Γιουνές.