X

Μαραντόνα σε Μέσι: μην ξαναπαίξεις στην Εθνική

Θα τον συμβούλευα να αποσυρθεί, δεν είναι δυνατόν για ότι συμβαίνει στην Εθνική μας να θεωρείται υπεύθυνος, είπε ο «Ντιεγκίτο», παίρνοντας το μέρος του Μέσι.

Ant1news

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Clarin», ο Ντιέγκο Μαραντόνα συστήνει στον Λιονέλ Μέσι να μην φορέσει ξανά στο μέλλον την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής.

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου «χτύπησε» ξανά, αυτή την φορά μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του για την «Αλμπισελέστε» και το μεγάλο της «αστέρι».

Με ξεκάθαρη θέση ο «Ντιεγκίτο» συμβουλεύει τον Μέσι να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, από τη στιγμή που δεν τον σέβονται και του ρίχνουν όλο το βάρος για την κακή εικόνα της Εθνικής στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.

«Θα έλεγα στον Μέσι να μην πάει ξανά στην Εθνική. Να αποσυρθεί. Χάνει η Κ15 και φταίει ο Μέσι, δεν αρέσει το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα και φταίει ο Μέσι, πάντα φταίει ο Μέσι. Θα του έλεγα "τρελέ, μην πας ξανά". Ας δούμε αν είναι θαρραλέοι» ανέφερε αρχικά ο Μαραντόνα και πρόσθεσε.

«Θα ήθελα να μας είχε κάνει όλους να το βουλώσουμε. Γιατί δεν φταίει αυτός που δεν κατακτούμε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μπορεί να έχουμε αποθέσει όλες μας τις ελπίδες σε εκείνον, αλλά δεν είναι δική του ευθύνη αν εμείς ποντάρουμε στον ιππόδρομο ότι θα βγει το άλογό μας πρώτο και τελικά τερματίζει όγδοο».