X

Χατ-τρικ ο Ντιμπάλα στην “παράσταση” της Γιουβέντους

Πρώτη νίκη για τη Μάντσεστερ Σίτι, μετά το “χαστούκι” που δέχθηκε στην πρεμιέρα. “Όρθιος” έμεινε ο Άγιαξ στο Μόναχο.

Ant1news

Δύο στα δύο για τη Γιουβέντους στον 8ο όμιλο, καθώς μετά το 2-0 επί της Βαλένθια στην πρεμιέρα, η “Μεγάλη Κυρία” του ιταλικού ποδοσφαίρου επιβλήθηκε στο Τορίνο της Γιουνγκ Μπόις με 3-0.

Οι Ελβετοί απέδειξαν για δεύτερο σερί ματς ότι είναι ο “αδύναμος κρίκος” του 8ου Ομίλου (σε δύο ματς έχουν δεχτεί 6 γκολ, χωρίς να έχουν σκοράρει).

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν αναμφίβολα ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (απών ήταν ο τιμωρημένος Κριστιάνο Ρονάλντο).

Ο Νταβίντ Σίλβα χάρισε στην Μάντσεστερ Σίτι την πρώτη νίκη στον 6ο όμιλο της διοργάνωσης. Μετά το “χαστούκι” από τη Λιόν στο “Ετιχαντ”, πριν από δύο εβδομάδες, οι “πολίτες” πέρασαν με ανατροπή από την έδρα της Χοφενχάιμ (2-1) και, πλέον, είναι στο χέρι τους να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη συνέχεια.

 

Η Σίτι δικαίως διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 74΄, όταν ο Σανέ ανατράπηκε πεντακάθαρα από τον Μπάουμαν, αλλά ο έμπειρος Σκόμινα υπέπεσε σε μεγάλο λάθος.

Ο Άγιαξ στάθηκε εξαιρετικά στην “Allianz Arena” του Μονάχου, αποσπώντας ισοπαλία (1-1) από την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν.

 

Οι Βαυαροί ξεκίνησαν πολύ δυνατά και πέτυχαν να προηγηθούν νωρίς, με τον Ματς Χούμελς να σκοράρει μόλις στο 4ο λεπτό. Οι Ολλανδοί όμως δεν πτοήθηκαν ούτε επέλεξαν να αμυνθούν κι επιβραβεύθηκαν γι’ αυτό με έναn βαθμό, τον οποίο χάρισε στην ομάδα του Τεν Χαγκ ο Νουσάιρ Μαζράουι με το γκολ που σημείωσε στο 22΄.

Οδυνηρή ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπέστη η Ρεάλ Μαδρίτης. Σκόρερ του γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήταν ο Βλάσιτς μόλις στο 2ο λεπτό του ματς.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τρίτης για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League:

5ος ΟΜΙΛΟΣ

  • ΑΕΚ - Μπενφίκα: 2-3
  • Μπάγερν Μονάχου - Άγιαξ: 1-1

6ος ΟΜΙΛΟΣ

  • Χοφενχάιμ  - Μάντσεστερ Σίτι: 1-2
  • Λιόν - Σαχτάρ Ντόνετσκ: 2-2

7ος ΟΜΙΛΟΣ

  • Ρόμα - Βικτόρια Πλζεν: 5-0
  • ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης: 1-0

8ος ΟΜΙΛΟΣ

  • Γιουβέντους - Γιουνγκ Μπόις: 3-0
  • Μάντσεστερ Γ. - Βαλένθια: 0-0