X

Από το χορτάρι στην “πασαρέλα” οι παίκτες του Ολυμπιακού (βίντεο)

Το «χαστούκι» του Χριστοδουλόπουλου στον Φορτούνη, ο «γίγας» Σισέ, με τον «νάνο» Ποντένσε και η ανησυχία… του Κούτρη για το μαλλί του.

Ant1news

Οι παίκτες του Ολυμπιακού άφησαν για λίγο στα αποδυτήρια την αθλητική ενδυμασία και τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και φόρεσαν κοστούμια και γραβάτες.

Η «μετάλλαξη» των «ερυθρόλευκων» δεν αφορούσε κάποιο γκαλά ή νυχτερινή έξοδο, αλλά πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες μίας φωτογράφησης όπου πόζαραν με την επίσημη ενδυμασία της ομάδας.

Τι και αν πολλοί απ’ αυτούς δεν ήξεραν να δένουν γραβάτα; Αυτό δεν τους εμπόδισε ν’ απολαύσουν τη συγκεκριμένη πρόκληση, με τους φωτογράφους ν’ απαθανατίζουν στιγμές ανεμελιάς, χιούμορ και διάθεσης για… πειράγματα.

Τις εντυπώσεις έκλεψε τόσο ο Χριστοδουλόπουλος που δεν δίστασε να «χαστουκίσει» τον Φορτούνη, όσο και ο «γίγαντας» Σισέ που πείραξε με όμορφο τρόπο τον μικροκαμωμένο Ποντένσε λόγω των πολλών εκατοστών που τους χωρίζουν.

Το εξαιρετικό κλίμα ενίσχυσε, επίσης, ο Κούτρης που δεν ένιωθε σίγουρος για το μαλλί του, καθώς και η μασκότ του Ολυμπιακού, ο «Θρυλέων», ο οποίος έγινε το πρώτο λιοντάρι… που φόρεσε κοστούμι.