X

Λίνεκερ: Ο Μέσι δεν είναι… άνθρωπος

Όταν αδυνατείς να εξηγήσεις το ταλέντο του Λίονελ Μέσι, τότε το αποδίδεις στη σφαίρα του… μεταφυσικού.

Ant1news

Πρόκειται για τον «μαέστρο» της Μπαρτσελόνα, τον άνθρωπο που κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του, τον παίκτη που κάθε του κίνηση είναι απρόβλεπτη. Ο λόγος για τον Λίονελ Μέσι, τον «Θεό του ποδοσφαίρου».

Και όπως κάθε… Θεός, έτσι και ο Αργεντινός έχει τους δικούς του πιστούς ακόλουθους. Ένας εξ αυτών είναι και ο Γκάρι Λίνεκερ, ο άλλοτε επιθετικός των «μπλαουγκράνα», που λόγω του «καταλονικού παρελθόντος» του παρακολουθεί τις… παραστάσεις του Μέσι εκ του σύνεγγυς.

Ο 57χρονος Άγγλος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε στο επίσημο κανάλι της «Μπάρτσα» και δεν δίστασε να αποδώσει τις εμφανίσεις του «Λίο» στη σφαίρα… του μεταφυσικού:

«Είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που φόρεσε ποτέ ποδοσφαιρικά παπούτσια. Την ίδια ώρα που βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, δείχνει πως παρακολουθεί τον αγώνα από μακριά. Δεν είναι άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λίνεκερ, προτού τοποθετηθεί με ακόμη πιο αποθεωτικά σχόλια για τον Αργεντινό:

«Ποτέ δεν πέφτει θύμα των προκλήσεων των αντιπάλων. Αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα τόσο για το ποδόσφαιρο καθαυτό, όσο και για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή που δραστηριοποιείται στα γήπεδα», συμπλήρωσε ο 57χρονος Άγγλος.