X

Κριστιάνο Ρονάλντο: αρνούμαι τις κατηγορίες για βιασμό

Ξέσπασε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μετά τις καταγγελίες σε βάρος του από Αμερικανίδα. Βίντεο-ντοκουμέντο με την ίδια στην αγκαλιά του.

Ant1news

Με ανάρτησή του στο twitter, o Κριστιάνο Ρονάλντο διαψεύδει κατηγορηματικά ότι βίασε την Αμερικανίδα Κάθριν Μαγιόργκα, όπως ισχυρίζεται η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Η 34χρονη Αμερικανίδα αποκάλυψε το Σαββατοκύριακο, για πρώτη φορά δημοσίως, την ταυτότητά της, επαναφέροντας στο προσκήνιο μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο πριν από μερικά χρόνια.

Σύμφωνα με την ίδια, όλα συνέβησαν σε ένα ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, τον Ιούνιο του 2009, αμέσως μετά την μεταγραφή του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Λίγους μήνες αργότερα, ισχυρίζεται ότι έλαβε 375.000 ευρώ για να αποσιωπήσει το γεγονός, εκφράζοντας φόβους ακόμη και για την ίδια της τη ζωή.

 

«Αρνούμαι σθεναρά τις κατηγορίες σε βάρος μου. Ο βιασμός είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα, που στρέφεται εναντίον όλων όσων αντιπροσωπεύω και πιστεύω», διεμήνυσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο το απόγευμα της Τετάρτης.

 

«Όσο και αν επιθυμώ να αποκαταστήσω το όνομά μου, αρνούμαι τροφοδοτήσω το σόου στα ΜΜΕ που δημιούργησαν άνθρωποι που επιδιώκουν να προωθήσουν τους εαυτούς τους εις βάρος μου. «Η καθαρή μου συνείδηση θα μου επιτρέψει να περιμένω με ηρεμία τα αποτελέσματα οποιασδήποτε έρευνας», συμπλήρωσε ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου.

 

Εν τω μεταξύ, η βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun εξασφάλισε και μεταδίδει ένα βίντεο-ντοκουμέντο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την Κάθριν Μαγιόργκα να χορεύουν αγκαλιά σε κλαμπ του Λας Βέγκας, εκείνη τη νύχτα που η Αμερικανίδα ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.