X

Europa League: Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Οι Πειραιώτες έχουν δύσκολη αποστολή κόντρα στη Μίλαν, ενώ οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Ant1news

Το πιο μεγάλο στοίχημα στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ετοιμάζεται να δώσει ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν απόψε (19:55) την Μίλαν στο Σαν Σίρο, για την 2η αγωνιστική του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους Χριστοδουλόπουλο, Βούκοβιτς, Μπουχαλάκη και Ομάρ, ενώ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Τσιμίκας. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Τουρέ. Ο Ιβοριανός μέσος λογικά δεν θα ξεκινήσει, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στον αντίποδα, ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν είναι αμφίβολος για τους “ροσονέρι”, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σκωτσέζος Μπόμπι Μάντεν.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Μίλαν: Ρέινα, Καλάμπρια, Ροντρίγκεζ, Ζαπάτα, Ρομανιόλι, Μπακαγιόκο, Μπίλια, Μποναβεντούρα, Καστιγέχο, Κουτρόνε, Τσαλχάνογλου.

Ολυμπιακός: Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Μεριά, Κούτρης, Νάτχο, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Γκερέρο.

Το ματς στη Λευκορωσία (22:00) θα κρίνει εν πολλοίς την ευρωπαϊκή προοπτική του ΠΑΟΚ. Μια νίκη θα τον ξαναφέρει στο προσκήνιο για την διεκδίκηση της 2ης θέσης στον 12ο Όμιλο, εκεί όπου η Τσέλσι φαίνεται να “καπαρώνει” κιόλας την πρωτιά. Μια ήττα, όμως, από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ θα τον απομακρύνει από τον στόχο, δεδομένου πως η αντίπαλός του έχει ήδη μια εκτός έδρας νίκη στη Βουδαπέστη, απέναντι στη Βίντι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κάνει αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του. Προσανατολίζεται σε ένα σχήμα με: Πασχαλάκη, Μάτος, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Βέρνμπλουμ ή Σάκχοφ, Πέλκα, Λημνιό, Μπίσεσβαρ ή Ζαμπά και Πρίγιοβιτς.

Η ΜΠΑΤΕ θα παραταχθεί πιθανότατα με τους: Σερμπίστσκι, Ρίος, Πολιακόφ, Φιλιπένκο, Βολόντκο, Μπάχα, Γιαμπλόνσκι, Ντράγουν, Ιβανιτς, Σίγκνεβιτς, Στάσεβιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αυστριακός Σέργκεν Χόφερ.