X

ΠΑΟΚ… όπως λέμε Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν!

Η ξέφρενη πορεία του «Δικέφαλου» στην Super League, τον έχει βάλει σε ένα «κλειστό κλαμπ» ομάδων με «βαριά» ιστορία.

Ant1news

Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ έχει στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από έξι αγωνιστικές και παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε τον φετινό «μαραθώνιο» με μείον 2 βαθμούς από την περσινή του τιμωρία.

Με την επίδοση του αυτή, έξι νίκες σε έξι αγώνες, είναι μέλος του κλαμπ των 7 ευρωπαϊκών ομάδων, που έχουν μέχρι τώρα μόνο νίκες στα πρωταθλήματα τους.

Η πρώτη είναι η Γιουβέντους, η οποία σπριντάρει για τον όγδοο σερί τίτλο της και η δεύτερη είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία με 9/9, έχει ήδη αποσπαστεί οκτώ βαθμούς από τη δεύτερη Λιλ και εκτός απροόπτου στο τέλος της σεζόν θα κατακτήσει το όγδοο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Καλύτερη όλων η αυστριακή Σάλτσμπουργκ, η οποία με 10/10 έχει… ήδη κατακτήσει τον έκτο σερί τίτλο της στην Αυστρία, αλλά αδυνατεί σχεδόν κάθε χρόνο να μπει στους ομίλους του Champions League. Μόνο νίκες σε 9 αγωνιστικές, έχει και η Αϊντχόβεν στην Ολλανδία.

Στα δικά μας λημέρια, «αλώβητοι» στην Κύπρο είναι η ΑΕΛ (5/5) και ο Απόλλων Λεμεσού (4/4), αλλά το δείγμα είναι ακόμη μικρό και ο τίτλος στη Μεγαλόνησο κρίνεται στα πλέι οφ.