X

Η απρόσμενη “ανταμοιβή” του Μέσι σε ένα τρελαμένο… οπαδό του (εικόνες)

Ο Αργεντίνος "μάγος" του ποδοσφαίρου, δεν έμεινε ασυγκίνητος στο εντυπωσιακό τατουάζ που "χτύπησε" ένας από τους φανατικούς θαυμαστές του.

Ant1news

Οι μοναδικές ποδοσφαιρικές παραστάσεις του Λίονελ Μέσι έχουν μετατρέψει το όνομά του σε σύνθημα στα χείλη των φίλων της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Αργεντινής, ενώ κάθε χρόνο η φανέλα με το νούμερο «10» γίνεται ανάρπαστη.

Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που η αγάπη τους για τον Αργεντινό «σούπερ σταρ» δεν περιορίζεται στην απλή αγορά μίας φανέλας ή στην εξύμνηση του ονόματός του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας πιστός ακόλουθος του Μέσι, ο οποίος πήρε την απόφαση να «κουβαλάει» τον ήρωά του για πάντα μαζί του. Το πραγματοποίησε «χτυπώντας» ένα τεράστιο τατουάζ με τον «σούπερ σταρ» της «Μπάρτσα» και της «Αλμπισελέστε» στην πλάτη του.

Μάλιστα, ο εν λόγω «αγιάτρευτος» με τον «Λίο» οπαδός, φρόντισε να ενημερώσει τον Αργεντινό γι’ αυτή την πράξη του, κάτι το οποίο πέτυχε μετά τη λήξη του κυριακάτικου αγώνα απέναντι στη Βαλένθια.

Το πρωτότυπο έργο τέχνης δεν άφησε ασυγκίνητο τον 31χρονο άσο, με τον θαυμαστή του, πλέον, να μπορεί να καυχιέται πως εκτός από το τατουάζ η πλάτη του κοσμείται και από την υπογραφή του ειδώλου του.