X

Η πιο εντυπωσιακή εκτέλεση πέναλτι στην ιστορία του ποδοσφαίρου! (βίντεο)

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός όχι απλώς άφησε «άγαλμα» τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά έγραψε… ιστορία με την εκτέλεση του.

Ant1news

Μία άσπρη βούλα, απόσταση έντεκα μέτρων και μία μπάλα παρεμβάλλονται ανάμεσα στον τερματοφύλακα και τον εκτελεστή ενός πέναλτι, από τη στιγμή που ο διαιτητής καταλογίσει την «εσχάτη των ποινών».

Το αν καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα εξαρτάται τόσο από τον ποδοσφαιριστή που ανέλαβε να το «χτυπήσει» όσο και από τον υπερασπιστή των «γκολπόστ».

Βέβαια, ο Νόρικ Αβντάλιαν, ένας «πιτσιρικάς» της ομάδας Νέων της Ρουμπίν Καζάν φρόντισε να εξανεμίσει τις όποιες πιθανότητες είχε ο αντίπαλος τερματοφύλακας ώστε ν’ αποσοβήσει την παραβίαση της εστίας του.

Εξοπλισμένος με αξιοζήλευτη –ακόμη και για καταξιωμένο ποδοσφαιριστή- ψυχραιμία και επιστρατεύοντας όλη του τη φαντασία, αφού πήρε φόρα, αψήφησε τους νόμους της βαρύτητας στέλνοντας την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της αντίπαλης εστίας.

Η «ζογκλερική» εκτέλεση του 22χρονου μεσοεπιθετικού άφησε «άγαλμα» τον… άτυχο τερματοφύλακα, βάζοντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στη λίστα με τα εντυπωσιακότερα και πιο ευφάνταστα γκολ όλων των εποχών.

Απολαύστε την «αδιανόητη» εκτέλεση του νεαρού.