X

Νέες καταγγελίες γυναικών φέρνουν μπελάδες στον Ρονάλντο

Μετά την υπόθεση βιασμού της Κάθριν Μαγιόρκα, νέες αποκαλύψεις φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Ρονάλντο, που βρήκε συμπαραστάτη στο πρόσωπο του Πορτογάλου Πρωθυπουργού.

Ant1news

Αποφασισμένη να θέσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενώπιον των δικαστικών εδράνων φέρεται πως είναι η νομική εκπρόσωπος της Κάθριν Μαγιόρκα, Λέσλι Στοβάλ.

Πεπεισμένη πως ο Πορτογάλος «σούπερ σταρ» βίασε την πελάτισα της, η δικηγόρος εδώ και καιρό, «χτενίζει» το παρελθόν του, αναζητώντας και άλλες περιπτώσεις που θα αποδείκνυαν την ενοχή του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με νεότερα δημοσιεύματα, οι επίμονες προσπάθειες της Λέσλι Στοβάλ απέδωσαν καρπούς, μιας και εντοπίστηκαν τρεις επιπλέον καταγγελίες εις βάρος του άσου της Γιουβέντους.

Προσώρας, βέβαια, δεν επιβεβαιώνεται πως πρόκειται για θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, καθώς μόνο μία κάνει λόγο για βιασμό, μετά από κάποιο πάρτι.

Η δεύτερη κοπέλα απλά ισχυρίζεται πως «πληγώθηκε από τον Κριστιάνο, ενώ η τρίτη πως σύναψε ιδιαίτερη συμφωνία μαζί του το 2019, με τον λόγο τoυ deal, ωστόσο, να μην διευκρινίζεται.

Στον αντίποδα, πέρα από τη σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει στο πλευρό του και τον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, ο οποίος δεν δίστασε να υπερασπιστεί τον συμπατριώτη του δημόσια.

«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει το τεκμήριο της αθωότητας, δεν αρκεί να κατηγορείται κάποιος για να θεωρηθεί ένοχος. Αυτό για το οποίο έχουμε αποδείξεις είναι ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό επαγγελματία, αθλητή και ποδοσφαιριστή, κάποιον που έχει τιμήσει και έχει προσδώσει πρεστίζ στην Πορτογαλία. Επομένως, αυτό που ευχόμαστε όλοι είναι να μην υπάρξει ποτέ κάτι που θ’ αμαυρώσει την καριέρα του», δήλωσε ο Πορτογάλος Πρωθυπουργός.