X

Ο Ρονάλντο… σούπερμαν

Φόρεσε “μπέρτα” στον Κριστιάνο Ρονάλντο η αδελφή του, η οποία μάχεται για να “ξορκίσει” τις καταγγελίες της Κάθριν Μαγιόρκα για βιασμό από τοn Πορτογάλο άσο.

Ant1news

Στον απόηχο των καταγγελιών της Κάθριν Μαγιόρκα, αναφορικά με την υπόθεση βιασμού, και των έντονων προσπαθειών της νομικού εκπρόσωπού της για επιβολή αυστηρών ποινών στον Κριστιάνο Ρονάλντο , ο Πορτογάλος “σούπερ σταρ” φαίνεται πως βρίσκει χέρι βοηθείας στην αδερφή του. 

Ο λόγος για την Κάτια Αβέιρο η οποία στέκεται στο πλευρό του άσου της Γιουβέντους ζητώντας δικαιοσύνη στη δικαστική διαμάχη.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, του αγώνα που κάνει , ανήρτησε μία φωτογραφία στα social media, στην οποία «μεταμφίεσε» τον Ρονάλντο σε… Superman. 

 

Την φωτογραφία συνοδεύουν τα hashtags “Ρονάλντο, είμαστε μαζί σου μέχρι τέλος” και #δικαιοσύνη CR7, ενώ, παράλληλα, απεύθυνε και κάλεσμα ενίσχυσης της προσπάθειάς της για την απόδειξη της αθωότητας του αδερφού της: 

“Θέλω να δω ποιος έχει τη δύναμη να βάλει αυτή τη φωτογραφία προφίλ για μία εβδομάδα και να ξεκινήσει εκστρατεία γι αυτόν. Για την Πορτογαλία, γι' αυτόν, για εμάς, για την ενότητα του λαού, για τη δικαιοσύνη. Το αξίζει".