X

O “Μέσι της πίτσας” άφησε άφωνο τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα (βίντεο)

Οι περίτεχνες ενέργειες ενός διάσημου πιτσαδόρου άφησαν τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή… με το στόμα ανοικτό!

Ant1news

Είναι γνωστό τοις πάσι πως ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών. Οι “παραστάσεις” του στα γήπεδα μονοπωλούν το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον, ενώ η “μαεστρία” του με την μπάλα έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης ακόμη και για ανθρώπους που δραστηριοποιούνται εκτός ποδοσφαίρου.

Σαγηνευμένος από το ταλέντο του μικρόσωμου Αργεντινού “μάγου” είναι και ο Φάμπιαν Μαρτίνς, ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου της Βαρκελώνης.

Τι και αν η μπάλα δεν είναι εύκαιρη στην κουζίνα; Ο πολυμήχανος επιχειρηματίας επιστρατεύει ζυμάρια, για να προσφέρει ένα μοναδικό show στους πελάτες του, που τον αποθεώνουν, αποκαλώντας τον “Μέσι της πίτσας”!

Με περίτεχνες ενέργειες, ανοίγει τη ζύμη με τα δάκτυλα των χεριών του, ενώ ακολούθως χρησιμοποιεί και τα πόδια του για μία ντρίμπλα που θα ζήλευε ακόμη και ο ίδιος ο Μέσι.

Η φήμη του Φαμπιάν Μαρτίνς δεν άργησε να φθάσει στα αυτιά που Αργεντινού σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος θέλησε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ποιος είναι ο άνθρωπος με το προσωνύμιο “o Μέσι της πίτσας”.

Επισκέφθηκε λοιπόν το εστιατόριό του και έμεινε εμβρόντητος από τη δεξιοτεχνία του Μαρτίνς, ο οποίος απέσπασε το θερμό χειροκρότημα τόσο του Αργεντινού ποδοσφαιριστή όσο και της πολυάριθμης παρέας του.

Απολαύστε τον “Μέσι της πίτσας” εν δράσει: