X

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γ.: η ισοφάριση στις καθυστερήσεις προκάλεσε την “έκρηξη” του Μουρίνιο (βίντεο)

Την τελευταία στιγμή γλίτωσε την ήττα η Τσέλσι, άνθρωπος της οποίας δέχθηκε επίθεση από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ant1news

 Ενα γκολ του Μπάρκλεϊ στο 6΄ λεπτό των καθυστερήσεων επέτρεψε στην Τσέλσι να ισοφαρίσει σε 2-2 και να αποφύγει έτσι την ήττα μέσα στο Λονδίνο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκαρφαλώνοντας μόνη, τουλάχιστον προσωρινά, στην κορυφή της Premier League.

Μία κεφαλιά του Αντόνιο Ρούντινγκερ έδωσε νωρίς (21΄) στην ομάδα του Σάρι το προβάδισμα στο σκορ. Ομως η Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο επέστρεψε και με δύο γκολ του Μαρσιάλ στο δεύτερ ημίχρονο (55',73΄) έκανε την ανατροπή, που μπόρεσε να κρατήσει μέχρι τις καθυστερήσεις και το γκολ του Μπάρκλει.

Η ισοφάριση έκανε έξαλλο τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος επιτέθηκε σε άνθρωπο των “μπλε”, ενώ είχε ... έντονες στιημές και με τους οπαδούς των Λονδρέζων, επειδή τον αποδοκίμασαν.

Το τρίποντο που χάθηκε μέσα απο τα χέρια του κυριολεκτικά στην εκπνοή του αγώνα έκανε έβγαλε εκτός εαυτού τον Πορτογάλο.

 

Ο Μουρίνιο “τρελάθηκε” με συνεργάτη του Μάουρο Σάρι, που πέρασε από μπροστά του, πανηγυρίζοντας με… έντονο τρόπο.

Ο τεχνικός των "κοκκινων διαβόλων" πετάχτηκε από το κάθισμα του και όρμησε αγριεμένος προς το μέλος του τιμ της Τσέλσι, όμως άνθρωποι της ασφαλείας και ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γ. μπήκαν στη μέση αποτρέποντας τα χειρότερα!

Ο Πορτογάλος τεχνικός δέχθηκε τις αποδοκιμασίες των οπαδών των “μπελ” και… απαντώντας τους έδειξε τα τρία πρωταθλήματα που έχει πάρει, απαιτώντας… σεβασμό!