X

Απολύθηκε από την Ρεάλ ο Λοπετέγκι

Οι “μερένγκες” γνωστοποίησαν το “διαζύγιο” με τον Ισπανό τεχνικό ένα 24ωρο μετά τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα (1-5).

Ant1news

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Χουλέν Λοπετέγκι ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας η Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου οι «μερένγκες» γνωστοποίησαν επισήμως το «διαζύγιο» με τον Ισπανό τεχνικό, μόλις τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και κάτι περισσότερο από ένα 24ωρο μετά τη συντριβή στο «Καμπ Νόου» από την Μπαρτσελόνα (1-5).

Η κακή πορεία της Ρεάλ στο πρωτάθλημα, όπου έχει να γευτεί την χαρά της νίκης στη La Liga από τις 22 Σεπτεμβρίου, όταν είχε επικρατήσει της Εσπανιόλ, ήταν η κυριότερη αιτία της απομάκρυνσης του Λοπετέγκι. Εκτοτε ηττήθηκε από τις Σεβίλη, Αλαβές, Λεβάντε και ήρθε ισόπαλη με την Ατλέτικο Μαδρίτης πριν γνωρίσει τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι και της Εθνικής Ιταλίας, Αντόνιο Κόντε, είναι ένας από τους υποψήφιους για να διαδεχθεί τον Λοπετέγκι, ο οποίος μέσα σε λιγότερο από πέντε μήνες έχασε δύο δουλειές, καθώς πριν ανακοινωθεί από τους «μερένγκες» απολύθηκε από το πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ισπανίας.

Ο 52χρονος αντικατέστησε τον Ζινεντίν Ζιντάν, μετά την απόφαση του Γάλλου να παραιτηθεί, έχοντας οδηγήσει την Ρεάλ στην κατάκτηση του Champions League τον περασμένο Μάιο.