X

Λέστερ: νέο βίντεο-ντοκουμέντο με την στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου

Συγκλονιστικές εικόνες από την τραγωδία που στοίχισε την ζωή σε πέντε ανθρώπους.

Ant1news

Συγκλονίζουν και οι νέες εικόνες από βίντεο-ντοκουμέντο, με την στιγμή που το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ συντρίβεται έξω από το γήπεδο της ομάδας, δευτερόλεπτα μετά την απογείωση του από το κέντρο του αγωνιστικού χώρου

Έντρομοι οι υπάλληλοι του σταδίου, παρακολουθούν την απογείωση του ελικοπτέρου και την φονική περιδίνηση του, που κατέληξε στον χώρο του πάρκινγκ του γηπέδου και σπεύδουν, με επιφωνήματα αγωνίας, να δουν τι έχει συμβεί.

Η τραγωδία, με τον θάνατο του ιδιοκτήτη των «αλεπούδων», του πιλότου, μιας πρώην “Μις Ταϊλάνδη” και δύο συνεργατών του Βικάι Σβιβαναναπράμπα έγινε το Σάββατο, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Γουέστ Χαμ. 

Το βίντεο έφερε στο φως της δημοσιότητας η Sun και το έχουν ήδη επεξεργαστεί οι Αρχές που διερευνούν την πτώση του ελικοπτέρου. 

Αυτό είναι το δεύτερο βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η μοιραία πτήση του ελικοπτέρου, καθώς το βράδυ της Δευτέρας κυκλοφόρησε ακόμη ένα βίντεο από την στιγμή που συνέβη η τραγωδία που βύθισε στο πένθος το Λέστερ και τον κόσμο του ποδοσφαίρου στην Αγγλία και όχι μόνο.