X

Ρατσιστικό παραλήρημα και απειλές θανάτου κατά του Ζαχά

Σε «κόκκινο πανί» έχει μετατραπεί ο Ζαχά για τους οπαδούς της Άρσεναλ. Τι απαντά ο ίδιος για τον «πόλεμο» που δέχεται.

Ant1news

Σε «κόκκινο πανί» έχει μετατραπεί για τους οπαδούς της Άρσεναλ ο Ιβοριανός επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας, Βίλφριντ Ζαχά,  μ’ αφορμή ένα πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ του και μετατράπηκε σε γκολ, στο 83ο λεπτό της κυριακάτικης αναμέτρησης (29/10), στο «Σέλχαρστ Παρκ».

Τι και αν μετά το τέλος του αγώνα ο Ελβετός άσος των «Κανονιέρηδων» και υπαίτιος της παράβασης, Τζενίτ Τζάκα, παραδέχτηκε πως ανέτρεψε τον αντίπαλό του; Η συγκεκριμένη παραδοχή δεν κρίθηκε ικανή να μετριάσει την οργή μιας μεγάλης μερίδας θερμόαιμων φίλων της Άρσεναλ, η οποία εξάντλησε όλη τη μισαλλοδοξία της στα social media του Ζαχά.

Μηνύματα μίσους, απειλές θανάτου και ρατσιστικά παραληρήματα, πλημμύρισαν τους προσωπικούς λογαριασμούς του 25χρονου Αφρικανού, ο οποίος, λίγο αργότερα, έσπασε τη σιωπή του, καταγγέλλοντας τον… «πόλεμο» που έχει κηρυχτεί εις βάρος του:

«Για όλους εκείνους που το πήγαν ένα βήμα παρακάτω και έγιναν ρατσιστές και ευχήθηκαν θάνατο στην οικογένειά μου, τους εύχομαι, σε εκείνους και τις οικογένειές τους, τα καλύτερα. Η ζωή μου είναι καλή παρά το μίσος σας», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του Ζαχά στους… «αιμοδιψείς» οπαδούς.