X

Συμβόλαιο – “μαμούθ” σε Ποκετίνο δίνει η Ρεάλ Μαδρίτης

“Τινάζει την μπάνκα στον αέρα” η διοίκηση της Ρεάλ προκειμένου να κάνει κάτοικο Μαδρίτης τον Αργεντινό τεχνικό της Τότεναμ, Μαρουίτσιο Ποκετίνο.

Ant1news

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την απομάκρυνση του τεχνικού της ομάδας, Τζουλέν Λοπετέγκι.

Οι διοικούντες της «Βασίλισσας», επιστράτευσαν, μεν, τον Σαντιάγκο Σολάρι, αλλά, όπως όλα δείχνουν, η παραμονή του στο τιμόνι των «μαδριλένων» θα έχει ημερομηνία λήξης.

Απογοητευμένοι από τις «μαύρες μέρες» που διάγει φέτος η ομάδα, οι επικεφαλής του συλλόγου αναζητούν μια σταθερά, προκειμένου να θωρακίσουν την αγωνιστική ανάκαμψή της.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη Sun το βλέμμα στρέφεται προς τον προπονητή της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Προκειμένου να πει το πολυπόθητο «ναι» οι «μερένγκες προσφέρουν στον 46χρονο Αργεντινό 85.000.000 λίρες και συμβόλαιο συνεργασίας πενταετούς διάρκειας.

Εν ολίγοις, στρώνουν στα πόδια του «κόκκινο χαλί», δελεάζοντας τον Ποκετίνο με 17 εκατομμύρια για κάθε έτος συνεργασίας, ένα ποσό που είναι διπλάσιο από τις τρέχουσες αμοιβές του στο Λονδίνο.

Σύμμαχό τους σ’ αυτό το δύσκολο εγχείρημα οι «μερένγκες» έχουν το κλίμα αμφισβήτησης που επικρατεί στις τάξεις της Τότεναμ εις βάρος του Αργεντινού τεχνικού, ως απόρροια των χαμηλών φετινών πτήσεων των «Πετεινών».