X

“Μαλλιά κουβάρια” στην ΑΕΚ : Ο Τσόσιτς τράβηξε την κοτσίδα του Χουλτ (βίντεο)

Αμοιβαίες εξηγήσεις έδωσαν οι δυο παίκτες της Ένωσης για το μεταξύ τους επεισόδιο κατά την διάρκεια του αγώνα με την Μπάγερν.

Ant1news

Συγγνώμη ζήτησε ο Ούρος Τσοσιτς για ένα επεισόδιο που είχε με τον Νίκλας Χουλτ στα τελευταία λεπτά του αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάγερν στο Μόναχο, όπου η Ένωση ηττήθηκε με 2-0. 

"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους στην ΑΕΚ, από τους φίλους μας όχι μόνο αυτούς που βρέθηκαν εδώ αλλά και όσους είδαν το περιστατικό από την τηλεόραση. Είπαμε κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να ειπωθούν και αντέδρασα με ηλίθιο τρόπο. Συζητήσαμε, τα βρήκαμε, είμαστε φίλοι ποτέ δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα κάθε μέρα γελάμε και κάνουμε πλάκα. 

Δεν ήταν καθόλου ωραία εικόνα το είδα σε βίντεο και μπορώ να σας πω ότι ντρέπομαι. Αμέσως μετά το συζητήσαμε και απολογηθήκαμε ο ένας στον άλλον. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο ώστε να μην γινόντουσαν όλα αυτά. Όλοι στο σύλλογο ξέρουν ότι είμαι ένας τύπος που του αρέσει να κάνει πλάκα να είναι καλός με όλους τους άλλους όμως έκανα ότι έκανα και οφείλω για ακόμη μία φορά να ζητήσω συγγνώμη".  

Από την πλευρά του, ο Νίκλας Χουλτ μίλησε στην σουηδική εφημερίδα Aftonbladet και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη: «Ανταλλάξαμε κάποια λόγια μεταξύ μας. Είχαμε μία διαφωνία. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν κατά την διάρκεια μιας αναμέτρησης μες το γήπεδο. Μιλήσαμε μετά το παιχνίδι. Στο βίντεο δείχνει χειρότερο από ότι ήταν στην πραγματικότητα».

Παράλληλα, ο Σουηδός αριστερός μπακ πρόσθεσε: «Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είπαμε. Φωνάξαμε ανόητα πράγματα ο ένας τον άλλον. Είναι πράγματα που συμβαίνουν μέσα σε ένα γήπεδο. Όταν παίζεις απέναντι στην Μπάγερν δεν κουράζονται μόνο τα πόδια, αλλά και το μυαλό. Ζητήσαμε συγγνώμη ο ένας στον άλλον μετά το τέλος του ματς».