X

Οι πρώτες κλήσεις του Αναστασιάδη στην Εθνική

Νέα πρόσωπα, ηχηρές απουσίες και επιστροφή των Σιόβα και Σάμαρη, στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας.

Ant1news

Αρκετές εκπλήξεις και νέα πρόσωπα περιλαμβάνονται στις κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη για την Εθνική ομάδα που θα κάνει την πρώτη της προπόνηση την προσεχή Δευτέρα, στις 17:30, υπό το βλέμμα του νέου κόουτς.

Οι παίκτες που κάλεσε ο Αναστασιάδης θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να πάρουν δυο νίκες με Φινλανδία (15/11, 21:45) και Εσθονία (18/11, 21:45) στο πλαίσιο της 5ης και 6ης αγωνιστικής του Nations League, εξαντλώντας τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Οι Βλαχοδήμος, Κούτρης και Μασούρας είναι τα νέα πρόσωπα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενώ αντίθετα δεν κλήθηκαν οι Καρνέζης, Τζιόλης, Τζαβέλλας και Χριστοδουλόπουλος. Στην Εθνική μετά από μεγάλη απουσία επιστρέφουν οι Σιόβας και Σάμαρης.

Οι παίκτες στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Φορτούνης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μασούρας, Μήτρογλου, Κουλούρης, Καρέλης. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:30.