X

Πήρε… “ανάσα” η Λάρισα

Νίκη- βάλσαμο για την ΑΕΛ κόντρα στον ΠΑΣ Γιαννινα, που αγωνίστηκε με 10 παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο…

Ant1news

Το ήθελε περισσότερο η Λάρισα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, πίεσαν τον ΠΑΣ Γιάννινα από το πρώτο λεπτό και το 0-0 με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια αδικούσε τους «βυσσινί». 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Τσικάρσκι να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα μόλις στο 48΄ και τον ΠΑΣ να μένει με δέκα παίκτες. Έκτοτε ήταν ξεκάθαρο πως η Λάρισα είχε τον πρώτο λόγο για την νίκη και το κεφαλαιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο. Για την ακρίβεια, μόλις δυο λεπτά μετά την κόκκινη κάρτα, ο Γκόλιας, μετά από φάση διαρκείας, άνοιξε το σκορ σε μια φάση πάντως που ενδέχεται να είναι οφσάιντ ο Φατιόν. 

Η ΑΕΛ συνέχισε να είναι καλύτερη, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έμοιαζε ικανός να την απειλήσει και η και έτσι έγινε το αναμενόμενο: ο Ντέλετιτς, που στο πρώτο ημίχρονο είχε δοκάρι, πήρε το αίμα του πίσω και με δυνατό σουτ στο 75' έκανε το, τελικό, 2-0 για τους γηπεδούχους. 

Οι συνθέσεις: 

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Νούνιτς, Ζίζιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεβ, Κόεφ, Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Μπαργκάν (65΄ Πίτι), Ντέλετιτς (89΄ Σαχίτι). 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Ντόλοβατς, Γιάκος (75΄ Κακούμπα), Παμλίδης (83΄ Κούζικ), Λουκίνας (61΄ Ξύδας).