X

Ετοιμοπόλεμοι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το “ντέρμπι των αιωνίων”

Ο αγώνας στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεσπόζει στην 10η αγωνιστική. Τι γίνεται με τους τραυματίες των δύο ομάδων.

Ant1news

Το «ντέρμπι των αιωνίων», απόψε το απόγευμα στο «Γ. Καραϊσκάκης» κυριαρχεί στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Οι δύο ομάδες θα κατέβουν πλήρεις, καθώς οι τραυματίες των προηγούμενων ημερών, τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού, δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι και έχουν περιληφθεί στις αποστολές.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε με ικανοποίηση τους Νάτχο και Ναουελ, που αποχώρησαν τραυματίες από τον αγώνα με την Ντουντελάνζ να είναι ετοιμοπόλεμοι και γι αυτό τους συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Αντιθέτως στην κερκίδα θα καθίσουν οι Μεριά, Τσιμίκας και Φετφατζίδης. Μετά το τέλος της προπόνησης ΄του Σαββάτου, ο Μαρτίνς ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή: Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Λάζαρος, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Τουρέ, Ποντένσε, Χασάν και Μάνος.

Στον Παναθηναϊκο, ο Γιόχανσον εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση του Σαββάτου, όμως ο προπονητής του τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το "ντέρμπι των αιωνίων". Έτοιμος είναι ο Μαυρομάτης, που τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Δώνη, όπως και ο Χρήστος Δώνης.

Την αποστολή των «πρασίνων» συνθέτουν οι: Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής, Μακέντα.