X

Αγχώθηκε αλλά... νίκησε ο ΠΑΟΚ

Έχασε μισή ντουζίνα ευκαιρίες, στο τέλος, όμως, πανηγύρισε τη νίκη επί του μαχητικού Παναιτωλικού, στην Τούμπα.

Ant1news

Έδειχνε εύκολο αλλά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν…Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 2-0 , με τρίλεπτο ξέσπασμα, ο Παναιτωλικός μείωσε, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς κράτησαν τη νίκη (2-1) και την 1η θέση της Super League.  

Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, σε ένα χρονικό σημείο που δεν απειλούσε , βρήκε δύο τέρματα στο 63’ και στο 66’, αρχικά με το αυτογκόλ του Μαρινάκη από την πίεση του Πρίγιοβιτς και τη σέντρα του Λημνιού, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Άκπομ πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Σάκχοφ στο δοκάρι.

Η ομάδα του Δέλλα δεν παράτησε το παιχνίδι, μείωσε στο 71’ με τον Καμαρά, αλλά μέχρις εκεί. Ο αγχωμένος ΠΑΟΚ χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία τελικά κράτησε το υπέρ του σκορ και έτσι πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση στο +2 από τον Ατρόμητο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης – Κίτσιου, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα – Κάνιας, Σάκχοφ – Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ – Πρίγιοβιτς

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Μάζουρεκ, Άργκους, Μαρινάκης, Μάλης, Λουσέρο, Ντίας, Γουίλιαν, Μανά, Καμαρά.