X

Διαιτητής ξέχασε το κέρμα του και αποφάσισε την σέντρα με…“πέτρα, ψαλίδι, χαρτί” (εικόνες)

Με το γνωστό παιχνίδι που μεγαλώσανε γενιές και γενιές αποφασίστηκε ποια ομάδα θα ξεκινήσει το παιχνίδι…

Ant1news

Διαιτητής ζήτησε από τις αρχηγούς των δύο ομάδων που αγωνίζονταν να παίξουν το…“πέτρα, ψαλίδι, χαρτί” για να αποφασιστεί ποια από τις δύο ομάδες θα ξεκινήσει το… ντέρμπι.

Το περιστατικό συνέβη πριν από τον εντός έδρα αγώνα του πρωταθλήματος γυναικών (WSL), ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ρέντινγκ στις 26 Οκτωβρίου, με τις αρχηγούς Στεφ Χιούτον και Κίρστι Πιρς ενώ στον διαιτητή Ντέιβιντ ΜακΝαμάρα, επιβλήθηκε ο αποκλεισμός τριών εβδομάδων από την αγγλική FA.

Ο μόνος τρόπος για να καθοριστεί σε έναν αγώνα ποια ομάδα θα ξεκινήσει πρώτη είναι το κέρμα. Όμως ο ΜακΝαμάρα, το άφησε στα αποδυτήρια και γι’ αυτό τον λόγο ζήτησε από τις δύο αρχηγούς να παίξουν το γνωστό παιχνίδι.

Εκπρόσωπος της FA, επιβεβαίωσε ότι, ο διαιτητής Ντέιβιντ ΜακΝαμάρα έχει τεθεί σε αναστολή για 21 ημέρες, από τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, αφού δέχτηκε μια κατηγορία μη ενεργώντας προς το συμφέρον του παιχνιδιού.

Ο ίδιος έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της αναστολής της FA και θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα γήπεδα από τις 17 Δεκεμβρίου.